راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

نتایج آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد | آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان از ۱۴ مهر

  • کد خبر: ۸۲۷۸۸
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۶
نتایج آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد | آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان از ۱۴ مهر
نتایج نهایی چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام و تعیین شد پذیرفته شدگان نهایی از ۱۴ مهر برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بنابر اعلام امروز یک شنبه مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور پذیرفته شدگان لازم است جهت اطلاع از برنامه ثبت نام، قبل از مراجعه به دانشگاه محل پذیرش نسبت به مراجعه به وبگاه اینترنتی دانشگاه اقدام کنند. شروع به دوره تمامی پذیرفته شدگان آزمون پذیرش دستیار تخصصی حداکثر تا روز یکشنبه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۰ است.

تمامی پذیرفته شدگان در هنگام ثبت نام، ملزم به ارائه اصل مستندات ثبت نامی، منطبق با سهمیه پذیرش و مدارک مربوط به طرح خدمات نیروی انسانی و خدمات نظام وظیفه مطابق با فرم ثبت نامی به دانشگاه علوم پزشکی محل پذیرش هستند.

سپردن اسناد تعهدات خدمات قانونی منطبق با نمونه اسناد موجود در دانشگاه‌های علوم پزشکی و متناسب با سهمیه پذیرش، در موعد ثبت نام دستیاران الزامی است.

شروع دوره پذیرفته شدگان فاقد سند تعهد محضری، فاقد وجاهت قانونی است. عدم تکمیل مراحل ثبت نام در مواعد مذکور، و یا عدم شروع به دوره در تاریخ فوق الذکر نیز به منزله انصراف قطعی دستیار شناخته می‌شود و مطابق مصوبات شورای آموزش پزشکی و تخصصی منصرفین از ثبت نام به هر دلیل، از شرکت و پذیرش در چهل و نهمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی محروم هستند.

چهل و هشتمین آزمون دستیاری تخصصی پزشکی صبح روز سه شنبه ۸ تیرماه در ۲۸ حوزه امتحانی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

۱۲ هزار و ۶۰۱ نفر در این دوره از آزمون ثبت نام کرده بودند که پنج هزار و ۴۶۳ نفر مرد و هفت هزار و ۱۳۸ نفر زن بودند. از میان افراد ثبت نام کننده، ۸۴.۵ درصد کارت ورود به جلسه را دریافت کردند.

تعداد ۵۹ نفر از داوطلبان آزمون فوق مبتلا به کرونا بودند که بر اساس اعلام وزارت بهداشت این افراد در مکانی جداگانه آزمون خود را برگزار کردند.

در آزمون دستیاری دوره چهل و هفتم که در سال ۹۹ برگزار شده بود، بیش از ۱۴ هزار داوطلب ثبت نام کرده بودند که از این تعداد ۸۷ درصد کارت گرفته بودند و از این میان ۱۲۰ داوطلب مبتلا به کرونا بودند.

در جلسه اخیر کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مقرر شد تا حد امکان ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری پزشکی دوره ۴۸ در برخی رشته‌ها بر اساس نیاز وزارت بهداشت و درمان افزایش پیدا کند.

کسانی که در این آزمون شرکت کرده اند می‌توانند به نشانی Sanjeshp.ir مراجعه کنند و اسم خودرا جستجو کنند و در صورتی که بین پذیرفته شدگان نهایی هستند از روز چهارشنبه ۱۴ مهر تا یکشنبه ۲۵ مهر برای ثبت نام به دانشگاه‌های علوم پزشکی محل پذیرش مراجعه کنند.

 

منبع:ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->